St John’s of Flattingtown

Mitä Suomen teollisuuteen kuuluu nykyään?

Suomen teollisuus on valitettavasti laskenut pulkkamäkeä alaspäin viimeisten vuosien ajan. Suurin osa miestä tietää syyn, ja se on aika ilmiselvä. 2007-2008-lukujen taitteessa tullut taantuma, tai jopa lama, on jatkunut pitkään, ja Suomella on ollut poikkeuksellisen raskasta kahlata taantuman syövereistä ylöspäin. Kuitenkin esimerkiksi suomalaisten erinomaisilla tietoteknisillä taidoilla voitaisiin Suomi saada nousuun piankin, ellei me itse jarrutettaisi itseämme liikaa.

Entisajan tekninen loisto

Nokian menestys on vaikuttanut Suomeen mm. siltä osin, että high-tech ajattelu tuli tänne jäädäkseen; meidän on siis vaikea lähteä tekemään asioita, ellei ne ole paljon maksavia, high-tech ratkaisuja, kun taas toisaalta Nokia vuodet jättivät meille myös jo tänä päivänä vanhaksi jääneet ohjelmistot, joiden kanssa asioita pyritään edelleen viemään eteenpäin. Ilmankos saadaan haastava yhtälö. Ylpeys olisi nyt nieltävä, olisi nöyrryttävä, ja otettava sopivasti oppeja myös muualta. Kauas ei tarvitse mennä, kun meillä on aina meidän iki-ihana naapurimaa Ruotsi, jossa asioita vaan tehdään ihan pirun paljon paremmin, ainakin tällä hetkellä.

Siivous=uusi Nokia?

Nyt olisi aika siivota Nokian menestysvuosien jäljet oikein perinpohjaisesti! Mutta hetkinen, tähänhän me voisimme palkata siivousalan ammattilaisen, oikean teollisuussiivouksen asiantuntijan! Teollisuus siivouksella Suomi voitaisiin saada uuteen nousuun, palveluihin kun kuuluu niin heavyä kalustoa, että lähtee viimeisetkin pölyt aivoista. Jos miestä, tai naista, pestäisiin kunnolla painepesurilla, niin saataisiin hänet samalla herätettyä tähän päivään. Vanhojen ajatusten pois pyyhkimiseen ei riittäisi ihan normi-imuri, nyt olisi otettava käyttöön kontti-imuri! Nyt joku vielä ihmettelee, että mikä se sellainen kontti-imuri on, ja minäpä sen teille kerron! Kontti-imuri ei mahdukaan ihan perus jannun kotiin, vaan se asetetaan kodin ulkopuolelle. Kontti-imurissa on oma imuaukko, joka menee automaattisesti päälle, kun imurasian kannen avaa – tässäpä loistava idea Suomen kehitykselle: aina kun huono ajatus heitetään ilmoille, niin kontti-imuri imaisee ajatuksen pois, ettei kukaan koskaan enää käytä huonoa ideaa.

TeollisuusimuriKoska Suomella alkaa nyt olemaan aika kova kiire, olisi kaikki extrakökkö saatava pois tästä maasta. Siihen voitaisiin käyttää teollisuusimuria, koska se nyt vaan on nopeampi vehje. Teollisuusimuri ei myöskään mene rikki yhtä helposti kuin tavallinen imuri, ja tällä hetkellä ei normaalin imurin imuteho riitä vanhojen tapojen pois purkamiseen. Ja jos perinteinen teollisuusimuri ei toimi, on märkäimuri erittäin hyvä vaihtoehto!

Imuroinnin jälkeen olisi saatava freessiä meininkiä, johon teoliisuuden painepesuri sopisi oivasti. Kaikki painepesurin läpi, ja kyllä oltaisiin kuin uusia ihmisiä. Painepesureita löytyy helposti liikuteltavassa muodossa, eli jos joku vahingossa eksyisi vanhalle polulle, voitaisiin painepesuria pitää mukana, ja tarvittaessa suikutella sillä uudestaan, jos tarve vaatii.

Teollisuussiivous

Teollisuussiivous on alana aikalailla kuten Suomi – hyvin vaihteleva, kaikki on erilaista, kohteet eivät ole samanlaisia, et ikinä tiedä mitä tai kuka vastassa odottaa, joten sen takia teollisuussiivouksen välineillä voitaisiin aloittaa puhtaalta pöydältä. Ammattitaito ratkaisee, kuten myös oikeanlaiset ammattitason välineet, ja sitähän meillä Suomessa piisaa.


Jospa voisimme vihdoin luottaa siihen, että ammattilaisia meillä kyllä riittää, mutta prosessi ei ole tällä hetkellä se kaikista optimaalisin. Välineitä olisi siis vaihdettava – päivitettävä se pe

Siivooja
Teollisella siivouksella nousuun!

rus rosenlew imuri tehokkaaseen ja pelottomaan tehoimuriin, ja saatava työpaikan kaikista jästipäisemmästä duunarista mukavuudenhalu pois irrottavalla se höyryimurilla, ja jos se ei tehoa, on laitettava pesuainetta höyryimuriin, näin saa sen kaikista itsepäisimmänkin lian, tai siis vian irti.

Tässäpä siis kunnon pesuohjeet Suomelle, jos näillä ei ala irtoamaan, niin ei sitten millään!
Muista kuitenkin aina lukea käyttöohjeet huolellisesti, ennenkuin aloitat suursiivouksen.

Scroll To Top